Ny turne: At skabe en sang i nuet på hospice

Nu kan de musikalske drømme heldigvis udvikle sig: Den 6. juni starter min tredje hospicetour med et nyt skud på stammen: at skabe en sang i nuet på hospices. At skabe sange på hospice virkede meget stærkt og livgivende på mine hospiceturneer i 2022. Dengang var det at skabe en sang i nuet en løs proces, som opstod spontant i slutningen af flere enkelte koncerter med fokus på #mentalindring.

Tak til Velliv Foreningen, som nylig valgte at støtte op om en fortsat udvikling af sangprojektet. Også tak til Lolland Kommune, som ser potentialet og har givet frie kulturtilskud til hospicekoncerterne på Svanevig Hospice. Også tak til Svanevig hospice støttegruppe.

Om kort tid kommer tourplanen for flere udvalgte hospices, som alle er støttet af Velliv Foreningen

Læs mere om at skabe en vedkommende sang i nuet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.