The Novel/Om roman

The novel “What You Dont Say”. 

Its possible to request 70 pages translation of the novel in English contact Mette

Debutroman: DET DU ikke SIGER – Køb Mette Kirkegaards roman som e-bog her

Bookcover

DET DU ikke SIGER er god sommerlæsning – den handler om menneskets lyst til at leve og kæmpe. Om evnen til at se gaverne på livets mellemstationer og turde gribe nuet. Læs mere længere nede.

Sign op og modtag læseprøve. Du vil herefter fremover modtage nyheder om Mettes skrivende virke. 

Køb bog

Det du ikke siger: af Mette Hafstrøm Kirkegaard

Det du ikke siger er på 378 sider fysisk papir, god læsestørrelse, og du kan købe bogen fysisk via webshop. 

Bogen kan bestilles hjem fx i Arnold Busck  (oplys: Boghandlerforeningen – forlag Red Summer). På nettet kan du købe den forskellige bogportaler fx digitalt hos ebog eller hos Saxo.

E-bog i to dele: DET DU ikke SIGER. Få en læseprøve: på dette link signer du op og modtager link på mail til læseprøven.

Du kan også læse anmeldelser fra læsere

bookcover-tilweb

Romanen er inspireret af USA og indeholder rejsebeskrivelser, spænding og romantik.

Hvis du ikke forstår min stilhed, hvordan kan du forvente, at jeg skal forstå dine ord. Miles Davis vidste det.

Sådan starter første kapitel af DET DU ikke SIGER.

*****Fem stjerner”Bogen er velskrevet, det flyder godt og frit og sproget er levende og let.”…Knud R. Saxo…

**** fire af fem stjerner… “Det er spændende læsning,” Musling, ebogslæser, Plusbog…

****fire af fem stjerner…“Det du ikke siger, er en rigtig god bog der hurtigt fanger…… Faktisk er det en meget tankevækkende handling og den sætter virkelig trumf på at kærlighed gør blind…. Jeg vil anbefale andre at læse den, helt klart…. ,” Benedikte, ebogslæser, Plusbog.

****fire af fem stjerner. “Det du ikke siger er en fantastisk bog om, hvor ondt kærlighed kan gøre. Hvor blind man kan blive, når man måske vil kærligheden for meget, og om hvor svært det er at indse, at det måske slet ikke er kærlighed. For mig er bogen en perfekt beskrivelse af at leve med en psykopat. En levemand, der har travlt med at opretholde facaden udadtil, og når denne facade skal holdes, skal der nogen gange “kærlighed” til, for at kvinden vil være med i dette spil. Desværre bliver disse kvinder ofte forblændet af denne kærlighed og ser for sent, at det hele er et spil for galleriet.” Mona, Plusbog.

Tre stjerner***“Hele spændingen mellem dem og hvad der mon kommer til yderligere at ske imellem dem, fanger utrolig meget. ……En meget uventet slutning.…. selve romancen, den måde de mødes og hurtigt skaber en mystisk og erotisk romance på, minder MEGET om Fifty Shades Of Grey. Det kunne jeg godt lide!” Frk. Mia, Plusbog…..

Det du IKKE siger – debutromanen kort:

Tom har styr på det hele – penge, villa og vovse. Måske er det lykken? Lisa har også styr på sine drømme. Tom tilbyder det lækre liv i overhalingsbanen. Er hans ide om lykke i tråd med hendes drømme? To mennesker fra vidt forskellige miljøer mødes på livets highway og forgrener deres skæbner ind i hinanden. Men skal Lisa springe ud i det? Og kan Tom holde sine løfter? Lisa Spell kæmper med stærke udfordringer efter at være kommet hjem fra et mislykket udlandsophold. Angsttanker forstyrrer hendes kunstneriske liv og forringer hendes tro på egne talenter. Da hypnosebånd ikke virker mod angsten, begynder den spirende sangskriver at date på nettet. I et desperat forsøg på at finde meningen med livet, flirter hun med tanken om at flytte til Jylland, hvor hendes fjerne far bor. Hun finder trygheden i mødet med den kontante forretningsmand Mr. Biz. Han tror på hendes evner og er klar til kærligheden. Med ét befinder hun sig som blindt offer i en familiekrig i en provinsby, hvor Lisas værdier og drømme om familieliv bliver sat på prøve. På den anden side af kloden på de amerikanske landeveje venter stilheden og en besættende passion, der driver hende til det yderste. På trods af alt det svære omkring Mr. Biz lærer hun at finde en mening i krigen. Lisa får andre gaver, end hun forventer. En sand læremester giver nemlig ikke det, eleven ønsker. Mr. Biz har til gengæld lovet hende, at hun får en anderledes oplevelse den sommer. Bogen, der er forfatterens debut, er en psykologisk roman med karakter af thriller. En fortælling om menneskers lyst til at leve og kæmpe og om evnen til at se gaverne på livets mellemstationer og turde gribe nuet.

Tekstforfatter og sangerinde med hang til catchy sange

Foto Studiohennings (c.)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.