Interview i Roskilde Dampradio: om naturlyde og musikkoncerter på hospices

Kære alle, håber I nyder bededagsferien. 

I dag er der en times udsendelse om mit arbejde med mental lindring med naturlyde og musik på helende hospiceturne støttet af Velliv Foreningen – lyt med i Roskilde Dampradio www.dampradioen.dk vært Frank Gliese 14. maj kl. 14:00

Og der kan man i dag høre et par smukke klip fra især en hospicekoncert, hvor både naturlyde og piano samt improvisation blev samplet på min recorder – oplev en sang udvikle sig over få minutter sammen med publikum. 

Du kan få nogle indtryk i interviewet, hvor Frank også spørger til det andet format, Low-fi-koncerterne, som hver gang giver power til den innovative side af mit kunstneriske virke. Vi taler også lidt om koncerten i Bjergsted Musikhus med fire gange den norske grammyvinder Lars Martin Myhre, som jeg spiller koncert med i juni. 


Lyt til Dampradioen kl. 14 lørdag den 14. maj. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.