Med Kæmpe stolthed præsenterer Bjergsted Musikhus: Lars Martin Myhre (NO) og Mette Kirkegaard (DK) 22. juni kl. 20:00

Koncert 22. Juni kl. 20:00

– en aften med strålende og krystalklare sange om nuet og det fremmede

Lars Martin Myhre – Norges svar på C.V. Jørgensen – kaldes en exceptionel sangskriver og med bl.a. fire norske Grammy´er og medvirken på over 70 albums lover aftenen i hyggelige Bjergsted godt. Lars Martin har lavet store bidrag til den Norske sangbog – han har bl.a. samarbejdet med Palle Mikkelborg og Perry Stenbäck. Lars Martin Myhre besøger Bjergsted før sin optræden på Skagen Festival. ”Tar du imot meg?” Er titlen på Lars Martins seneste single ”– en flyktning synger Händel” https://spoti.fi/3Fc41KW

Mette Kirkegaard – som en nordisk Joni Mitchell – Musikeren. 

Mette Kirkegaard skriver følsomme tekster med flere lag og har humoren med på scenen. Sangerinden synger i genren Nordic americana og har optrådt i Tivoli og på Tønder i Hausgaard show. “Krystalklart og enkelt fra Austin” skriver Kim Skotte og giver fire hjerter i Politiken til “Simple Matters”, Mette seneste album er bl.a. cowritet med Kostas Lazarides (The Mavericks, Dixie Chicks), som har fået en plads i Nashville Songwriters Hall of Fame. Simple Matters blev nomineret til Årets danske Gaffa-udgivelse. Mette Kirkegaard interviewes i NPR om sit album “Simple Matters isn´t so Simple”: https://spoti.fi/374K9g8

MobilPay kode 8687SK  kr. 125,-  Begrænset antal billetter!!

Bjergsted Musikhus

Astrupvej 5, Bjergsted

4450 Jyderup

#larsmartinmyhre #CVjørgensen #Norge #Nordicsinger #nordicamericana #visesanger #musik #livekoncert #Bjergstedmusikhus #Bjergsted

@mettemusic @larsmartinmyhre

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.