Opsamling: anmeldere om Simple Matters

Udover at have været nomineret til Gaffaprisen som Årets danske udgivelse 2019, så har det været nogle fine anmeldelser, der er kommet på mit nye album ”Simple Matters”.  Her en opsamling samt link til at købe albummet fysisk samt til at forære en digital CDLinket kommer igen længere nede, herimellem er anmeldelser:

“Krystalklart og enkelt fra Austin” ❤️❤️❤️❤️
Det blev en positiv Politiken-overraskelse, at mit album blev anmeldt på bagsiden af fredagens Kultursektion 2. nov. 2018. Fire flotte hjerter får mit album ‘Simple Matters’ af Kim Skotte.

”Krystalklart og enkelt fra Austin”…”Stemmen holder materialets hjerte smukt op i vejret”, skriver Skotte. Læs hele anmeldelsen

Grænseland mellem alvor og frihed
I fredags kom magasinet Rootszone, som har fokus på folkemusik, så med en fin omtale af albummet og om at leve et sted imellem alvoren og friheden – med en fortælling om min sangskrivning og mit liv de seneste år med kandidatgrad, album og retreats: Læs Rootszone her

“Sanseligt smukke…mest stilsikre til dato****
Musikmagasinet Gaffas anmelder Ivan Rod har også den 13. okt. givet fire stjerner **** af seks. ”Fremstår som hendes mest stilsikre album til dato” ….“Sanseligt smukke, stilfærdige ballader” – læs hele anmeldelsen

Alex Nyborg kalder i øvrigt albummet for “En fin samling af gode sange.. og nyn med-værdige”

Nattevagten 24Syv: Keith Thomas Lohse: “Danske Mette Kirkegaard … tjek hende ud – elsk og omfavn den danske musik”

”Det er rigtig lyttemusik til en mørk efterårs- eller vinteraften”, Jørgen Bøgen, vært på Paletten, P5

Og mange flere positive ord er givet bl.a fra Helsingør Radio Absolute Country – genlyd fra 23. sept. (tidskode 00:49) og tyske Radio Stelle FM, som spillede min musik flere gange www.stelle-fm.de/ Også tak til Radio Globus Guld for videoklip.

Også tak til de to hospices, der tog imod mine koncerter op til releasen: “Mange tak endnu en gang. Det var så fin en eftermiddag. Dejlige sange og skønt fint nærvær. Og en stemme og tekster, der rammer lige i hjertet”. – Signe Marie Lindstrøm, musikterapeut, Kamilianergårdens hospice, Aalborg.

Man kan også genlytte til mig synge og fortælle live i 24Syv (15 min. inde).

Alt sammen i forbindelse med den flotte album release event på Nytorv, som den venlige serieiværksætter Mogens Nørgaard skal have tak for kunne lade sig gøre lige i hjertet af indre by.

– Men hvem er egentlig Mette Kirkegaard? spurgte Gitte Hansen, som er vært på FCMR Frederikshavn Country og cultur  radio mig – få lidt af svaret her, hvor jeg fortæller om, hvorfor jeg bl.a. sprang fra mit retorikstudie som ung og vendte tilbage 18 år senere og nu har lavet speciale om samtaledemokrati som afslutning på min cand.mag. i retorik.

CD:
Bestil fysisk CD her – med 12 siders booklet, farverige billeder og tekst fra studiet i Austin, Texas. 

Forær en digital CD fra iTunes – med digital booklet

Digitale lyttetjenester, der har Simple Matters: https://mettekirkegaard.lnk.to/SimpleMatters

Til kalenderen: Vi spiller trio i Musikhuset Aarhus den 8. juni 2019 kl. 13 – Mads Jørgensen, Søren Pedersen og jeg og Vi spiller i Tivolis Orangeriet mandag den 22. juli kl. 19

Mange hilsner Mette Kirkegaard

Booking: +456170 1864 – solo, duo, trio, Mette Kirkegaard synger Nordic Americana og kan bookes til dagligstuekoncerter, liveevents, radioindslag, debatkoncerter og foredrag mv. Mette er også frivillig kunstner på hospices.

http://www.mettekirkegaard.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.