“Lessons on Living”

“Lessons on Living” 16-4-2022
I går fandt jeg en bog om, hvordan døende lærer os andre om livet. I afsnittet om synkronicitet fortæller en døende patient på et palliativt afsnit i Paris:

“I had to come here to discover that goodness does exist”, i bogen “Seize the Day – How the dying teach us to live” af psykolog Marie de Hennezel.

Motivationen for mig for at optræde på hospice har altid været at skabe et levende nu. I den sidste livsfase kan sjælen stadig finde nye sider. Det bekræfter bogen.

“Im happy I came here before I die…I found goodness here. I didnt believe in it anymore. But you know the most extraordinary thing…it’s that I also feel the longing to be good…” – fortæller den døende, Marie-France og føler nu en solidaritet med sin autistiske kusine.❤️

I dag spiller jeg sidste hospicejob i Velliv Foreningen projektet dette forår. Det har været en kæmpe oplevelse at komme ud og spille, hvor musik og lyd lindrer og gør stor forskel. Tak for denne livslæring.

Torsdag 14.4.: Nyder naturen en stund efter sidste hospice lyttekoncert i Jylland i de seneste måneder, hvor jeg har optrådt fra Haderslev til Aalborg og Vendsyssel samt på Fyn og Sjælland. På lørdag spiller jeg sidste hospicekoncert på min tour – på Hospice Søndergaard i Måløv. Tak til patienter, pårørende, frivillige koordinatorer, Signe Marie Lindstrøm og musikterapeuter, Henning Sjøstrøm og Keld Volder Velliv Foreningen, som har støttet projektet.

God påske!

#Velliv #Mentallindring

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.