solokoncerter

Booking klik

Jeg mindes denne koncert i Aalborg, hvor jeg havde både ukulele og nylonguitar med samt spillede på husets klaver. En dejlig oplevelse. Det blev da også til en fin respons. Stedet håber jeg at besøge til vinter 2022.

“Mange tak endnu en gang. Det var så fin en eftermiddag. Dejlige sange og skønt fint nærvær. Og en stemme og tekster, der rammer lige i hjertet”. – Signe Marie Lindstrøm, musikterapeut, Kamilianergårdens hospice, Aalborg.

Mette Kirkegaard, Hospice Kamilianergården Aalborg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.