Dylan-Birthday Bash! 29 artists event – May 24

(English and German below)

Kære Dylan-fan. Lyt med den 24. maj. kl. 20.00 København / Berlin-tid til en række internationale Dylan-fortolkninger på Dylans 80-års dag.Arrangøren hedder Tobias Panwitz. Ham mødte jeg i Berlin for mange år siden.

Tobias kontaktede mig senere for at bede mig synge kor på hans album The Road to Salamanca.Nu har Tobias samlet 29 kunstnere fra forskellige lande, USA, Norden og Europa – og bedt dem hver især fortolke et Bob Dylan-nummer. Anledningen er Bob Dylans 80-års fødselsdag den 24. Maj.

Den 24. maj kl. 20 dansk tid kan du derfor tjekke ind nu https://fb.me/e/cb0fgMGQu på Facebook og vil få en påmindelse forud for eventen.

KH Mette Kirkegaard, Copenhagen-based singer-songwriter latest album Simple Matters.

English: Dear Dylan fan. Listen on May 24th 20.00 Copenhagen Time to a series of international Dylan interpretations on Dylan’s 80th birthday.

Check your local time and get an announcement before the show. https://fb.me/e/cb0fgMGQuThe organizer is named Tobias Panwitz. I met him in Berlin many years ago. Tobias later contacted me and asked me to sing choruses on his album The Road to Salamanca.Tobias has now gathered 29 artists from different countries, the USA, the Nordic countries, and Europe – and asked them each to interpret a Bob Dylan number.

The occasion is Bob Dylan’s 80th birthday. It is Danish time 20:00 May 20.00 /8 pm – Check your local time on this link: https://fb.me/e/cb0fgMGQu and join the celebration.

German: 29 KünstlerInnen aus 14 Ländern: Das Line Up für unseren Bob Dylan: 80th Birthday Bash ist komplett!Klick “Zusagen” unten bei der FB Veranstaltung, so bekommst du eine Erinnerung, wenn es am 24. Mai um 20 Uhr losgeht!Schau mal, wer alles dabei ist:https://fb.me/e/cb0fgMGQu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.