Tak, Publikum i Tivoli

Tusind tak for jer skønne publikummer i Tivoli, som trodsede regnen og hørte magien i musikken, med sange om at ønske sig torden, men at finde regn i kærligheden navn, når man kører ud på østkysten i lykkerus og efterlader sin cotton coat i cafeen sammen med byttepengene, mens vejret skifter

– sådan startede vores show i i Tivoli med sangen “Frie/Fremmed fyr”(Foreign Pines).

Og tak til Jeppe Horskjær for fin “anmeldelse”, som jeg har fået lov at dele:

Guestbook

Tivoli, 22. juli 2019:

Det var en skøn koncert! Tak! Vi nød det hele. Synes, I spillede virkelig smukt og fra hjertet. ❤  Og røven ud af bukserne. Meget rørende. God scene-stemning I havde med hinanden. Holder meget af klangen i din vokal, og at du gør dig umage på scenen. Og præsenterer sangene personligt. Det gav eksempelvis “Angie” det ekstra med på vejen, som gjorde den personlig. Du synger utroligt smukt. Og regnen gjorde ikke oplevelsen dårligere. Synes især du/I nailede I’m Alive, Fremmed Fyr, Stjernen, Tears in Blue og Angie….. Det var fedt, at høre din vokal klinge live – sammen med din guitar. Synes især du foldede vokalen ud i I’m Alive, som vel er et nummer, der fortjener at komme bredere ud……  🙂 🙂 

Nb Når Mette Kirkegaard (Trio) synger og spiller preller regnen af jakken, skyerne driver væk og solen bryder frem. 😎

 Kh Jeppe Horskjær – journalist og musikentusiast

Jeg ser frem til at lægge flere billeder ud og spille mere for jer fra koncerten, som blev filmet….

Tusind tak til Michael Marquard Lund for fotos og Henning Sjøstrøm for video og til alle jer skønne mennesker, jeg kender, som sad med regntøj og smøg hænderne ud af dragterne, da jeg bød op til at klappe med på Heaven og meget mere…. tak til Tivoli samt lydmand.

Knus fra Mette Kirkegaard & the Dreamers Trio.

Book koncert med os: mettetrio@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.