Ny single: IF YOU WANT MY LOVE

Forårsglad afro-world-hymne – rundt om kloden med Kirkegaard og Krarup

2400x2400If You Want My Love er udkommet på digitale tjenester i hele verden.

Sangen er skevet af Mette Kirkegaard og produceret af Lars Krarup – Udgivelse Gateway Music

En forårsglad hymne til livet, kærligheden og kloden

Mettes folkede musik har altid holdt sig tæt til sine rødder. Og det gør den stadig.

Men man kan godt blande sin nordiske folklyd med de afrikanske, livsglade beats. Det gør Mette Kirkegaard på ”If You Want My Love”, som er nyt singleudspil fra sangerinden og sangskriveren. Hun har i øvrigt optrådt i Hausgaard show på Tønder festival samt på Skanderborg Smukfest.

Vi skal på en forårsglad stjernetur på ”If You Want My Love”.

”You’re my angel under the moon,” synger Mette på denne glade afro-inspirerede ballade, som på mange måder er en frisk forandring fra det melankolske folk-Nordic Americana-univers, som Mette begår sig i på fx den anmelderroste EP ”Dry Wood”. Den fik fire stjerner i Gaffa for nogle år siden og er blevet opdaget af en amerikansk talentorganisation The Akademia i LA og er begyndt at få sit liv på radiostationer i Chicago, Las Vegas, Rio de Janeiro, Tokyo og Los Angeles.

Om If You Want My Love også bliver vel modtaget på den anden side af Atlanten. Det må stjernerne vide, Mette håber det.

”Jeg betragter mig selv som storyteller. Så det er en gave, når en lytter vender tilbage og siger, at sangen har berørt dem – derfor er jeg naturligvis glad over, når sangene når ud i radioen gerne rundt om hele kloden,” siger sangskriveren og sangerinden.

Mette Kirkegaard har evnen til at skabe ørefængende melodier.

Allerede Mettes første single ”In a Cafe” blev straks playlistet af Alex Nyborg i P4. På eget forlag Trubadur udsendte Mette derefter sit debutalbum ”Heart Against Rock”. Det fik flotte anmeldelser i Gaffa og i en større midtengelsk Nottingham avis, hvor anmelderne sammenlignede udtrykket med The Corrs, men Mettes stil var mere i kontakt med sine rødder. Krarup var sammen med den irske producer Dave Hennessy med til at skabe dette album. Nu udsendes så en afstikker, som teamet Krarup/Kirkegaard også arbejdede på. Mette Kirkegaard glæder sig over at bidrage med en lys og livsglad hymne i foråret.

If You Want My Love kan findes på digitale tjenester i hele verden, og du kan lytte til den på Spotify klik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.